TerrassParken i arlöv

TerrassParken i arlöv

Johan M.
Vi har skapat en unik och spännande arkitektur som är uppkommen ifrån platsen egenskaper, samtidigt som tankarna går mot Medelhavet och varmare klimat. Här byggs framtidens boende med en modern arkitektur och luxuösa lägenheterna där man kan njuta av livet och solnedgångarna från de rejält tilltagna terrasserna tillsammans med familjen, vännerna och nya grannar. Likt en grön slänt klättrar terrasserna uppåt mot Dalbyvägen och avslutar grönområdet i centrala Arlöv. Lägenheterna förenar det bästa av terrasshusens inbjudande sollägen med de genomgående fristående lägenheterna, här får man både morgonsolen mot sovrumsavdelningens egna små balkonger, fria siktlinjer genom hela lägenheten och eftermiddagssolen in mot ett stort allrum som sträcker sig ut och tar in volymen och grönskan från de generöst tilltagna terrasserna. Lägenheternas moderna formspråk har tidlösa klassiska material som glaspartier i trä, ekparkett på golven och ljusa väggar. I mitten av lägenheten står en avskiljande wc/tvätt/köks enhet. På de generöst stora terrassernas finns stora växtlådor med gemensam yttre grönska som kommer att slingra sig vackert uppför och hänga ned för de vita putsade väggarna. Trapphusen kommer med sitt glastak och väggar att bada i ljus, här vindlar sig trapporna upp i samklang med byggnaderna och volymen samt utsikterna som redan här kommer att vara mäktiga. #absalon #arkitekt #arkitekturreform #arlöv #bostad #Johan_sennström #maniet #Oliver_lühr #pension #projekt #Reform #sketchup #sverige #terrasshus
Default Title