Univers Reklama

Univers Reklama

Univers Reklama
Univers Reklama u krijua zyrtarisht më 17 Janar 2001, pas një pune paraprake mjaft intensive dhe impresionuese të dy themeluesve të saj. Investimi fillestar i kompanisë ishte afërsisht 20 milion lireta, ndërsa në vitin 2009 vlerat e investimeve llogariten në disa milion euro, në një treg tashmë të masivizuar, me subjekte të shumtë.
Default Title