Rilindja Urbane Belsh - Projekti Qendres - part 1

Rilindja Urbane Belsh - Projekti Qendres - part 1

Ervin Hysa
Nëpërmjet këtij projekti u arrit të rifitohet lidhja e humbur e qendrës së qytetit me liqenin duke krijuar sheshin pedonal qendror i cili i ofrohet, banorëve e bizneseve të qytetit por edhe vizitorëve, një qendër me të gjithë elementet e saj, promenadën buzë liqenit, gjelbërimin, vende shlodhëse, forum qytetar dhe aktivitetesh, shatërvanë, skulptura të parkut dhe skulptura arkitektonike konceptuale, objekte të reja për harmonizimin e sheshit, fasada të rikonstruktuara, të trajtuara për nga ana arkitekonike me të njëjtën gjuhë e stil duke i dhënë identitet një qyteti që shtrihet buzë liqenit, si dhe një mol të drunjtë turistik që shërben për rekreacion dhe për shëtitje me barka në liqen.
Default Title