Водоторањ Градишка

Водоторањ Градишка

Buger
Водоторањ ако незнате служи да снабдева становништво водом односно да направи притисак како би вода могла да тече кроз наше чесме.Имејлујте ме на drasko_bojan@yahoo.com
Default Title