Автобуска постојка „Рекорд“ - Скопје

Автобуска постојка „Рекорд“ - Скопје

guitardemon
Description
Автобуската постојка „Рекорд“ во центарот на Скопје. Тука поминуваат линиите 3, 3Б, 4, 4А, 5, 7Б, 7, 15, 21, 22, 23, 24, 24С, 26, 50, 57, 57А, 59 #постојка #ЈСП_Скопје
Default Title