Макпримат, Орфеј & Дестан - Скопје

Макпримат, Орфеј & Дестан - Скопје

guitardemon
Description
Станбена зграда, во чие приземје се наоѓаат бутикот на Макпримат, туристичката агенција Орфеј, и ќебапчилницата Дестан. #Makedonija_square #плоштад_Македонија
Default Title