Јарбол на бул. Партизански Одреди - Скопје

Јарбол на бул. Партизански Одреди - Скопје

guitardemon
Description
24,5-метарски јарбол на булевар Партизански Одреди, кај деловниот центар Тифани во Скопје. Знамето е изработено од alexgizh. #bayrak #fahnenmast #flag #flagpole #Partizanska #Skopje #ιστός #σημαία #Σκόπια #знаме #Партизанска #Скопје #јарбол
Category
Default Title