To help you find more relevant content, we're making some changes.
Starting in October you will need to sign in to 3D Warehouse to download models.
Learn more.
Skenderbeu ne Kruje

Skenderbeu ne Kruje

GWorld
Description
Monumenti i Skënderbeut në Krujë u ndërtua nga J. Paco në Krujë më 28 nëntor të vitit 1959 dhe është i mbuluar me Bronz. Monumenti i Gjergj Kastriot Skenderbeut ne qytetin e Krujes ndodhet ne nje lartesi prej 608 m mbi nivelin e detit.Ndodhet ne qender te qytetit te Krujes.Monumenti i Skenderbeut eshte ndertuar ne shume vende,por mund te themi qe ne Kruje eshte monumenti me i vecante.Ky monument eshte i ndertuar prej bronxi.Ne te shfaqet heroi yne kombetar GJERGJ KASTRIOT SKENDERBEU te hipur ne kalin e tij i cili po mban shpaten te cilen asnje nuk mund ta mbaje.Gjergj Kastriot Skenderbeu heroi yne kombetar,heroi yne legjendar. #art #gworld #Kruja #Krujë #kulture #modelim #monument #muzeu #Skenderbeu
Default Title