Руски почесен конзулат - Битола

Руски почесен конзулат - Битола

guitardemon
Description
Рускиот почесен конзулат се наоѓа на вториот кат на зградата на плоштадот Магнолија, додека пак на првиот кат се наоѓа кафеаната Грне. На приземје порано имало австриска библиотека. #Bitola #consulate #Macedonia #Magnolija #Russian #Битола #Битоля #конзулат #консульство #Магнолия #Магнолија #Македония #Македонија #посольство #россиское #Россия #Русија #руски #русское
Category
Default Title