Ин, Портал, DHL, Васидора & златара 925 - Битола

Ин, Портал, DHL, Васидора & златара 925 - Битола

guitardemon
На приземјето на оваа зграда на Широк Сокак се сместени кафулето Ин и продавница на Краш, на првиот кат се наоѓа DHL и агенција за недвижности, додека пак на вториот кат се наоѓаат канцелариите на Васидора. Позади е сребраријата 925. #café #dhl #in #inn #Kraš #Shirok_Sokak #Sirok_Sokak #vasidora #битола #васидора #дхл #ин #кафе #кафич #кафуле #краш #Широк_Сокак
Default Title