House (Shtepi stil Amerikan)

House (Shtepi stil Amerikan)

toli
Kjo shtepi eshte e sitilit Amerikan 2 Kateshe dhe e punuar me ane te sketchupit pame e bukur apo jo #Plan_shtepie
Default Title