Фудбалско игралиште „Млади лавови“ - Скопје

Фудбалско игралиште „Млади лавови“ - Скопје

guitardemon
Description
Дел од владиниот проект „50 фудбалски игралишта“ низ Македонија. #field #football #soccer #игралиште #терен #фудбал
Default Title