Pallati i Shtypit, Rilindja

Pallati i Shtypit, Rilindja

Namik M.
Objekti i Pallatit të Shtypit në Prishtinë e cila dikur i strehonte mediat si "Rilindja", "Bujku", "Zëri i Rinisë", "Kosovarja". Tani kryesisht nuk përdoret, edhepse në objektet përcjellëse gjendet "Radiotelevizioni 21", "Zëri" dhe Salloni i Librit "Rilindja". #21 #capital #gazeta #kosova #kosovo #kosovë #kryeqyteti #libri #librit #ndertesa #ndërtesa #objekti #pallati #prishtina #prishtine #prishtinë #radiotelevizioni_21 #revista #rilindja #rinise #rinisë #rtv21 #salloni #shtypi #shtypit #zeri #zëri
Default Title