Градски стадион „Младост“ - Струмица

Градски стадион „Младост“ - Струмица

guitardemon
Description
Градскиот стадион „Младост“ во Струмица на кој играат ФК Тиверија и ФК Беласица, реновиран со пари од УЕФА. #belasica #football #soccer #stadium #strumica #tiverija #беласица #младост #стадион #струмица #тиверија #фудбалски
Default Title