Hotel PRIZRENI

Hotel PRIZRENI

GWorld
Hotel PRIZRENI është hotel i ndërtuar rishtas në Prizren,në qytetin e lashtë dhe kyç të trojeve shqiptare dhe të rajonit të Ballkanit. Stili i Hotelit është ndërthurje e traditës shqiptare me atë moderne,i dizenjuar nga nje grup arkitektesh dhe i realizuar me pasion nga pronari i hotelit i dhënë pas historisë e kulturës shqiptare.Ndodhet në qendër të qytetit,mes Shatervanit e Kalasë buzë Lumbardhit dhe pranë Urës së Arastës.Hoteli u ofron pushuesve qetësinë,ajrin e pastër,ambientë shlodhës,mikëpritje,komoditet si dhe një panoramë mahnitëse të Prizrenit me gjithë trashëgimin që ka si Kalanë,Shtepinë e Lidhjes së Prizrenit,Hamamin,shtëpitë karakteristike,xhamitë dhe manastiret,Lumbardhin e rrugicat e gurta. Hotel PRIZREN is the recent hotel built in Prizren, the ancient and important town of Albanian territories and Balkan region.The architecture is combination of Albanian tradition with modern one,designed by a group of architects and passionately performed by the hotel owner who is gave too after Albanian history and culture.Hotel's location is downtown,between the Castle and Shatervan,by Lumbardhi left river bank close to Arasta bridge.The Hotel offers to visitors tranquility,clean air,relaxing environment,hospitality,comfort and a stunning panorama of the Prizren and it's heritage as the castle Kalaja,museum of the Prizren League,bath,traditional houses,mosques,monasteries,Lumbardhi river and cobblestone paved streets. #Albanian #Arasta #bath #bedroom #cobblestone #comfort #dhoma #food #gjumi #gworld #heritage #hotel #house #Kalaja #kosova #kosovo #monastery #mosque #museum #panorama #prizren #Prizren_League #restaurant #restoran #shatervan #tava #tradicional #tradition #traditional #ushqim
Default Title