Ura Damjan - Lagjia e Shehut

Ura Damjan - Lagjia e Shehut

Lenti R.
Description
Qëndronë mbi lumin e burimit të Gurrës, në mes të Lagjies së Shehut dhe Damjanit, në Komunën e Hasit. #Ura
Default Title